Welkom, leuk dat je er bent!

Wat leuk dat je meer over mij wilt weten! Want niets is zo belangrijk als de klik met een fotograaf omdat je op die manier een relaxte sfeer hebt tijdens de shoot. Dat is ook één van de aspecten waar ik naar streef bij het fotograferen. Alleen op die manier krijgen we het beste resultaat en zijn zowel jij als ik tevreden. Lees snel verder!

Over Fréderique

Hi! Ik ben Fréderique, 31 jaar en woonachtig in Den Haag samen met mijn vriend. Ik word onwijs blij van de natuur en mag graag kamperen in de bergen. In het weekend wandel of fiets ik en ben ik het liefste buiten óf met een kop thee en een boek relaxend op de bank. Die liefde voor het buiten zijn breng ik ook terug in mijn foto’s, ik fotografeer bijna altijd buiten op locatie. De omgeving kan namelijk zoveel toevoegen aan een foto. Maar vooral ook voor jou, want als jij in jouw vertrouwde omgeving bent, is stap één van ontspanning al bereikt. Mijn doel daarmee, is om een iconische foto te maken voor jou. Een boodschap vertellen of een verhaal weergeven.

Jouw moment van geluk, dromen, je eigen wereld en liefde wil ik vastleggen. Ik heb de kennis om evenwicht te vinden in vorm en inhoud, ik neem de tijd die er is om te zoeken naar jouw karakter en dat leg ik vast. De fotoshoot is geslaagd als je terug kan kijken op een leuke tijd waar je van kan nagenieten. Je beleeft de shoot samen met mij als fotograaf, maar het kan ook zijn dat je met je dierbaren bent en de meest liefdevolle momenten beleefd. Dit pak ik allemaal samen in lichte en vriendelijke beelden. Wanneer dit je aanspreekt, stuur mij dan vrijblijvend een berichtje om te zien of ik jou verder kan helpen. Wie weet tot snel!

Hier leef ik voor

Verzamel verhalen, geen spullen

Je kunt mij altijd wakker maken om me mee te nemen op reis, nieuwe culturen ontdekken, lekker eten en genieten van de natuur.

Een gezond milieu

Geen vlees, minder plastic en plantaardige producten.

Zelfontwikkeling

Naast fantasy verhalen, lees ik een boek per week over persoonlijke ontwikkeling of ondernemen. Heerlijk!

Sporten

Ik sport vier tot vijf keer in de week bij Physics Performance in Den Haag. Een super fijne en gezellig community.

Zo ontstond mijn passie voor fotografie

Ik weet het nog zo goed, ik was 16 en na het lenen van mijn moeders 6 megapixel compactcamera, begon mijn fotografie avontuur. Ik had een aantal vrienden die graag voor model speelden en zo was er een nieuwe passie ontstaan. Het zoeken naar mooi licht en mooie composities. Ik las de gehele gebruiksaanwijzing van de compactcamera en daardoor wist ik zoveel uit die camera te halen. Tot deze mij niet meer kon bieden wat ik wou en ik mijn eerste spiegelreflexcamera kocht. Na de eerste foto die ik maakte met een onscherpe achtergrond deed ik een vreugdedansje.

Maar met zo’n mooie camera kwamen er meer ambities en begon ik aan een fotografie opleiding in Ede. Hier leerde ik mijn camera kennen, fotografie technieken toepassen en omgaan met licht. Zowel natuurlijk licht als studiolampen. Toch heb ik altijd de buitenlucht en het fotograferen in de natuur het fijnste gevonden. Tegen het einde van deze studie vond ik niet dat ik klaar was met leren en heb ik aan de kunstacademie gestudeerd. Daar draait alles om het verhaal en het proces, waardoor mijn foto’s nu een hele andere uitstraling hebben. Fotografie met de intentie om je te raken, ogen die stralen en een omgeving om van te genieten.

Leg het vast, het is het waard.

Een eigen stijl

Nadat Fréderique vorig jaar ons al prachtige foto's heeft bezorgd met de zwangerschaps- en newbornshoot van onze dochter was de keuze snel gemaakt om haar ook te vragen voor onze bruiloft. En weer is het resultaat top! Ze luistert naar wat wij mooi vinden en heeft een heel eigen stijl. Daarnaast is ze gewoon super leuk om er bij te hebben. Top fotografe!

Danielle & Durk,

Laagdrempelig en ontspannen

Erg blij met Fréderique als fotograaf op onze bruiloft. Fréderique's benadering is fijn laagdrempelig en ontspannen, wat toch de mooiste foto's oplevert. Ook erg fijn hoe je met ons hebt meegedacht bij het helaas slechte weer.

Anita & Arno,

Frederique is your woman!

Wat een fantastische en kundige vrouw om een fotoshoot mee te doen. Voor mijn bedrijf heb ik inmiddels 3 fotoshoots met Frederique gedaan. Frederique maakt contentfoto's voor mijn bedrijf. Naast dat ze erg creatief, meedenkend en kundig is, voel ik mij enorm bij haar op mijn gemak. Ik kan mijzelf zijn, waardoor de foto's spontaan zijn en niet gemaakt of ongemakkelijk. Elke keer weer zie ik uit naar een fotoshoot met haar! De kwaliteit van de foto's is top en de foto's stralen precies de sfeer uit die bij mijn bedrijf passen. Wil jij fantastische bedrijfscontentfoto's en een gezellige dag? Frederique is your woman!

Hanneke, Zen je zot

Professioneel, multifunctioneel en getalenteerd

Fréderique is een professionele, multifunctionele en getalenteerde fotografe met passie voor haar vak. Ze heeft mij al meerdere keren vastgelegd voor mijn website en het is elke keer een feestje om voor haar camera te mogen staan, ook omdat ze gewoon een ontzettend leuk persoon is.

Rixt Geertsma, Stylab

Een ontspannen sfeer

Ik ben he-le-maal niet van het poseren maar Fréderique wist een ontspannen sfeer te creëren waarbij ik mij al snel op mijn gemak voelde. Ze gaf duidelijke aanwijzingen en werkt snel zodat je niet eindeloos in dezelfde houding hoeft te staan en het spontaan blijft.

Siyes,

Ze neemt de tijd

Fréderique is een fijne en meedenkende fotografe! Ik heb halverwege augustus een fotoshoot door haar laten doen voor zakelijke foto's voor LinkedIn. Ze neemt de tijd om je uitleg te geven hoe ze te werk gaat, hoe je moet staan etc. Ze vraagt van te voren wat je wilt uitstralen op de foto en helpt je hiermee hoe je dit het beste kan laten over komen op de foto's! Ook hoor je na de shoot wanneer je het resultaat krijgt te zien. Kortom: fijne fotografe die zich onderscheid van anderen! De afgelopen jaren is ze erg gegroeid! Keep up the good work!

Pauline,

Heb je nog vragen voor mij? Of wil je meer weten over een fotosessie? Vul dan het contactformulier in.