fbpx

Ben je op zoek naar je droombaan en wil je laten zien wie je bent, maar heb je geen idee hoe?

Download de gratis gids
’10 Tips voor een goede LinkedIn foto’

  Vertel jouw verhaal d.m.v. foto’s. Laat jouw potentiële opdrachtgever zien wie ze kunnen verwachten en wat jij voor ze kan betekenen.

  De gids gaat antwoord geven op o.a. de volgende vragen

  • Hoe laat ik de echte ik zien?
  • Wat wil je uitstralen?
  • Welke baan wil je aantrekken?
  • Welke kleding kan ik het beste aantrekken?
  • Hoeveel make-up moet ik op doen?
  • Hoe breng ik zakelijke make-up aan?

   Frederique is your woman!

   Wat een fantastische en kundige vrouw om een fotoshoot mee te doen. Voor mijn bedrijf heb ik inmiddels 3 fotoshoots met Frederique gedaan. Frederique maakt contentfoto's voor mijn bedrijf. Naast dat ze erg creatief, meedenkend en kundig is, voel ik mij enorm bij haar op mijn gemak. Ik kan mijzelf zijn, waardoor de foto's spontaan zijn en niet gemaakt of ongemakkelijk. Elke keer weer zie ik uit naar een fotoshoot met haar! De kwaliteit van de foto's is top en de foto's stralen precies de sfeer uit die bij mijn bedrijf passen. Wil jij fantastische bedrijfscontentfoto's en een gezellige dag? Frederique is your woman!

   Hanneke, Zen je zot

   Professioneel, multifunctioneel en getalenteerd

   Fréderique is een professionele, multifunctionele en getalenteerde fotografe met passie voor haar vak. Ze heeft mij al meerdere keren vastgelegd voor mijn website en het is elke keer een feestje om voor haar camera te mogen staan, ook omdat ze gewoon een ontzettend leuk persoon is.

   Rixt Geertsma, Stylab

   Een ontspannen sfeer

   Ik ben he-le-maal niet van het poseren maar Fréderique wist een ontspannen sfeer te creëren waarbij ik mij al snel op mijn gemak voelde. Ze gaf duidelijke aanwijzingen en werkt snel zodat je niet eindeloos in dezelfde houding hoeft te staan en het spontaan blijft.

   Siyes,

   Ze neemt de tijd

   Fréderique is een fijne en meedenkende fotografe! Ik heb halverwege augustus een fotoshoot door haar laten doen voor zakelijke foto's voor LinkedIn. Ze neemt de tijd om je uitleg te geven hoe ze te werk gaat, hoe je moet staan etc. Ze vraagt van te voren wat je wilt uitstralen op de foto en helpt je hiermee hoe je dit het beste kan laten over komen op de foto's! Ook hoor je na de shoot wanneer je het resultaat krijgt te zien. Kortom: fijne fotografe die zich onderscheid van anderen! De afgelopen jaren is ze erg gegroeid! Keep up the good work!

   Pauline,

   Ben je op zoek naar je droombaan en wil je laten zien wie je bent, maar heb je geen idee hoe?

   Download de gratis gids
   ’10 Tips voor een goede LinkedIn foto’