Maak impact met je bedrijf door authentieke foto’s te gebruiken.

Trek klanten aan door ze te laten zien wat jij voor ze kan betekenen.

Vertel jouw verhaal d.m.v. foto’s. Laat jouw potentiële klanten zien wie ze kunnen verwachten en wat jouw bedrijf voor ze kan doen. Zorg voor een betere online zichtbaarheid.

Graag neem ik je tijdens een shoot mee voor een wandeling langs het strand en door de duinen, of door de mooiste straatjes in de stad. Geniet van een kopje thee of koffie met een heerlijk gebakje! Heb je er al zin in? Boek dan nu een shoot!

I

LinkedIn Stories

Is het tijd voor een update van je profielfoto voor LinkedIn? Ga je solliciteren naar een nieuwe super toffe baan? Een paar keer per jaar organiseer ik LinkedIn Stories, dan heb ik een beperkt aantal plekjes op een dag om op een toffe locatie jouw nieuwe profielfoto te maken!

€ 65,- incl. BTW

Inbegrepen

– 5 foto’s in hoge resolutie

– 20 minuten fotografie

II

Mini Stories

Heb je eigenlijk alleen maar een nieuwe profielfoto nodig? Dan zijn de Mini Stories perfect voor jou! We lopen door de mooiste en gezelligste straatjes van de stad om een paar toffe foto’s te schieten.

€ 110,- excl. BTW en reiskosten

Inbegrepen

– 5 foto’s in hoge resolutie

– 1 uur fotografie

III

City or Nature Stories

We starten met een heerlijk kopje thee of koffie en taartje. Tijdens het fotograferen lopen we door de mooiste en gezelligste steegjes van de stad. Of we gaan struinen door de duinen en wandelen langs het strand, over de hei of in het bos. Straal totale ontspanning uit en laat zien dat je geniet.

€ 220,- excl. BTW en reiskosten

Inbegrepen

– 25 foto’s in hoge resolutie

– 2 uur fotografie

– 2 kledingwissels

IV

Show your brand

Wil jij het uiterste halen uit jouw bedrijf en online zichtbaar zijn voor jouw doelgroep? Laat dan jouw bedrijf zien! In deze uitgebreide beeldbankshoot gaan we op pad om alle aspecten van jouw bedrijf te laten zien. Dit kan op jouw werkplek, of op een andere zelf gekozen locatie. Wat is er heerlijker dan struinen door de duinen? Of wandelen langs het strand, over de hei of in het bos. Straal totale ontspanning uit en laat zien dat je geniet.

€ 400,- excl. BTW en reiskosten

Inbegrepen

– 50 foto’s in hoge resolutie

– 4 uur fotografie

– 3 kledingwissels

V

Four seasons

Gebruik je jouw content op Social Media maar wil je niet continue dezelfde foto’s posten? Bij de ‘Four seasons’ zien we elkaar vier keer in een jaar om in verschillende settings te fotograferen. Op deze manier blijf je gedurende het hele jaar vernieuwend voor jouw doelgroep.

€ 800,- excl. BTW en reiskosten

Inbegrepen

– 25 foto’s in hoge resolutie (per sessie)

– 2 uur fotografie (per sessie)

– 2 kledingwissels (per sessie)

Deze mooierds gingen je voor

Frederique is your woman!

Wat een fantastische en kundige vrouw om een fotoshoot mee te doen. Voor mijn bedrijf heb ik inmiddels 3 fotoshoots met Frederique gedaan. Frederique maakt contentfoto's voor mijn bedrijf. Naast dat ze erg creatief, meedenkend en kundig is, voel ik mij enorm bij haar op mijn gemak. Ik kan mijzelf zijn, waardoor de foto's spontaan zijn en niet gemaakt of ongemakkelijk. Elke keer weer zie ik uit naar een fotoshoot met haar! De kwaliteit van de foto's is top en de foto's stralen precies de sfeer uit die bij mijn bedrijf passen. Wil jij fantastische bedrijfscontentfoto's en een gezellige dag? Frederique is your woman!

Hanneke, Zen je zot

Professioneel, multifunctioneel en getalenteerd

Fréderique is een professionele, multifunctionele en getalenteerde fotografe met passie voor haar vak. Ze heeft mij al meerdere keren vastgelegd voor mijn website en het is elke keer een feestje om voor haar camera te mogen staan, ook omdat ze gewoon een ontzettend leuk persoon is.

Rixt Geertsma, Stylab

Een ontspannen sfeer

Ik ben he-le-maal niet van het poseren maar Fréderique wist een ontspannen sfeer te creëren waarbij ik mij al snel op mijn gemak voelde. Ze gaf duidelijke aanwijzingen en werkt snel zodat je niet eindeloos in dezelfde houding hoeft te staan en het spontaan blijft.

Siyes,

Ze neemt de tijd

Fréderique is een fijne en meedenkende fotografe! Ik heb halverwege augustus een fotoshoot door haar laten doen voor zakelijke foto's voor LinkedIn. Ze neemt de tijd om je uitleg te geven hoe ze te werk gaat, hoe je moet staan etc. Ze vraagt van te voren wat je wilt uitstralen op de foto en helpt je hiermee hoe je dit het beste kan laten over komen op de foto's! Ook hoor je na de shoot wanneer je het resultaat krijgt te zien. Kortom: fijne fotografe die zich onderscheid van anderen! De afgelopen jaren is ze erg gegroeid! Keep up the good work!

Pauline,

Ben je enthousiast geworden? Of heb je nog vragen? Vul dan het formulier in.