Leg het moment vast, voor je het weet is het voorbij.

I

Newborn

Het fotograferen van jullie gloednieuwe gezinnetje is onwijs bijzonder. Vooral omdat jullie kleine wondertje zo snel groeit. Hoe bijzonder is het dan, dat je altijd nog even terug kan kijken op dit moment, dat jullie kindje nog klein is. Ik fotografeer jullie in een natuurlijke setting in jullie huis en de babykamer, waarin jullie kindje de hoofdrol speelt. Ook de details leg ik vast, zodat je aan alles een mooie herinnering hebt.

€ 175,- excl. reiskosten

Inbegrepen

– 15 foto’s in hoge resolutie

– Zorgvuldige nabewerking

– 1 uur fotografie

II

Zwanger + Newborn

Weet je al dat je zowel een zwangerschapsshoot als een newborn shoot bij mij wilt boeken? Super tof! Dit combinatiepakket geeft je €40,- korting!

€ 310,- excl. reiskosten

Inbegrepen

– 1 uur zwangerschaps fotografie

– 1 uur newborn fotografie

– 25 + 15 foto’s in hoge resolutie

– Zorgvuldige nabewerking

Deze mooierds gingen je voor

Frederique is your woman!

Wat een fantastische en kundige vrouw om een fotoshoot mee te doen. Voor mijn bedrijf heb ik inmiddels 3 fotoshoots met Frederique gedaan. Frederique maakt contentfoto's voor mijn bedrijf. Naast dat ze erg creatief, meedenkend en kundig is, voel ik mij enorm bij haar op mijn gemak. Ik kan mijzelf zijn, waardoor de foto's spontaan zijn en niet gemaakt of ongemakkelijk. Elke keer weer zie ik uit naar een fotoshoot met haar! De kwaliteit van de foto's is top en de foto's stralen precies de sfeer uit die bij mijn bedrijf passen. Wil jij fantastische bedrijfscontentfoto's en een gezellige dag? Frederique is your woman!

Hanneke, Zen je zot

Professioneel, multifunctioneel en getalenteerd

Fréderique is een professionele, multifunctionele en getalenteerde fotografe met passie voor haar vak. Ze heeft mij al meerdere keren vastgelegd voor mijn website en het is elke keer een feestje om voor haar camera te mogen staan, ook omdat ze gewoon een ontzettend leuk persoon is.

Rixt Geertsma, Stylab

Een ontspannen sfeer

Ik ben he-le-maal niet van het poseren maar Fréderique wist een ontspannen sfeer te creëren waarbij ik mij al snel op mijn gemak voelde. Ze gaf duidelijke aanwijzingen en werkt snel zodat je niet eindeloos in dezelfde houding hoeft te staan en het spontaan blijft.

Siyes,

Ze neemt de tijd

Fréderique is een fijne en meedenkende fotografe! Ik heb halverwege augustus een fotoshoot door haar laten doen voor zakelijke foto's voor LinkedIn. Ze neemt de tijd om je uitleg te geven hoe ze te werk gaat, hoe je moet staan etc. Ze vraagt van te voren wat je wilt uitstralen op de foto en helpt je hiermee hoe je dit het beste kan laten over komen op de foto's! Ook hoor je na de shoot wanneer je het resultaat krijgt te zien. Kortom: fijne fotografe die zich onderscheid van anderen! De afgelopen jaren is ze erg gegroeid! Keep up the good work!

Pauline,

Ben je enthousiast geworden? Of heb je nog vragen? Vul dan het formulier in.